AAA Bedrijfshuisvesting

AAA Bedrijfshuisvesting

Zoekt u naar antwoorden en oplossingen op het gebied van uw bedrijfshuisvesting of uw vastgoedportefeuille? Wilt u op strategisch niveau advies over uw bedrijfshuisvesting of beleggingsportefeuille? Overweegt u een investering in bedrijfsmatig onroerend goed of een vastgoedbelegging? Of overweegt u juist de verkoop daarvan? Wilt u kantoorruimte of bedrijfsruimte huren of bent u uitermate tevreden met uw huidige bedrijfshuisvesting en overweegt u een verlenging van uw huurovereenkomst? Heeft u, of krijgt u kantoorruimte of bedrijfsruimte beschikbaar om (onder) te verhuren?

En zoekt u een makelaar en/of vastgoedadviseur met specialistische kennis op het gebied van bedrijfshuisvesting en commercieel onroerend goed? Die zich kan inleven in uw wensen, gevoel heeft voor uw normen en waarden en u helder adviseert en begeleidt bij het verwezenlijken van uw doelen door middel van een resultaatgerichte en pragmatische aanpak?

Dan bent u hier, bij AAA Bedrijfshuisvesting B.V. (Triple A Bedrijfshuisvesting), aan het juiste adres. AAA Bedrijfshuisvesting B.V. beschikt over een jarenlange en brede ervaring in de vastgoedsector en helpt u graag uw doelen op het gebied van de bedrijfshuisvesting en vastgoedportefeuille te realiseren.

AAA Bedrijfshuisvesting B.V. begeleidt en bemiddelt bij de aankoop, aanhuur, verkoop en (onder)verhuur van uw bedrijfshuisvesting (onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslagruimte en logistieke gebouwen) en beleggingsobjecten. Tevens bemiddelen wij bij de aankoop van vastgoed ten behoeve van ontwikkeling en herontwikkeling. Onze onderzoek en vastgoedadvies activiteiten zijn breed en richten zich onder andere op strategische huisvestingsadviezen en strategische huisvestingsplannen, marktverkenningen en locatieonderzoeken, programma’s van eisen, haalbaarheidsonderzoeken, nieuwbouwbegeleiding (planontwikkeling en planbegeleiding) en beleggingsadviezen.

De drie A’s van AAA Bedrijfshuisvesting B.V. staan voor de kwaliteit die wij nastreven in onze dienstverlening, de resultaatgerichte aanpak op het gebied van bemiddeling en de mate van commitment ten opzichte van onze opdrachtgever. Dit en de vertrouwensrelatie met onze opdrachtgever, zijn onze kernwaarden voor succes.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenmakelaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

AAA Bedrijfshuisvesting
Papeweide 15
5236RE 's-Hertogenbosch

+31 (0)6 20885475

Deel deze pagina

AAA+Bedrijfshuisvesting img