Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen

Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen

Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen is van origine een familiebedrijf opgericht in 1959. Op dit moment leidt Marcel het kantoor in Nijmegen en Erik het kantoor in Huissen. Met die twee vestigingen wordt het knooppunt Arnhem -Nijmegen bediend op het gebied van assurantiën, makelaardij en hypotheken. Onze kracht zit ‘m in de persoonlijke aandacht die we onze klanten kunnen geven. Door ons formaat zijn we groot genoeg voor professionele dienstverlening en continuïteit (tijdens vakantie of ziekte) en klein genoeg voor persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat eerlijkheid het langst duurt en dat dragen we met overtuiging uit. Kwalitatief goede dienstverlening en een eerlijk advies zorgen ervoor dat uw belangen perfect worden behartigd. Voor u betekent dat een zo gunstig mogelijk resultaat (ook na aftrek van onze kosten!) en géén gezeur achteraf. We gaan iedere dag met veel plezier voor u aan het werk We kunnen onze bedrijfsfilosofie het best vatten in de volgende zin: We houden van ons vak en dat merkt u!

Onze diensten op een rijtje:

U kunt bij onze kantoren uiteraard terecht voor aan- en verkoop van een woning en verzekeringen. Maar we zijn ook onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur. Onze medewerkers worden met regelmaat bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, wijzigingen in het belastingstelsel en nieuwe producten.

Aankoopmakelaar Nijmegen-oost; aankoopmakelaar Nijmegen; aankoopmakelaar Malden; aankoopmakelaar Molenhoek; aankoopmakelaar Mook; aankoopmakelaar Heumen; aankoopmakelaar Aankoopmakelaar Beek-Ubbergen; Berg en Dal; aankoopmakelaar Groesbeek; aankoopmakelaar Heilig Landstichting; aankoopmakelaar Milsbeek. Makelaar Nijmegen-oost Makelaar Nijmegen; Makelaar Malden; Makelaar Mook; Makelaar Molenhoek; Makelaar Heumen; Makelaar Beek-Ubbergen; Makelaar Berg en Dal; Makelaar Heilig Landstichting; Makelaar Groesbeek; Makelaar Milsbeek. taxatie Nijmegen-oost; taxatie Nijmegen; taxatie Malden; taxatie Molenhoek; taxatie Mook; taxatie Heumen; taxatie Beek-Ubbergen; taxatie Berg en Dal; taxatie Heilig Landstichting; taxatie Groesbeek; taxatie Milsbeek.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen

  • Aankoopbegeleiding
  • Taxatie
  • Verkoopbegeleiding
  • Verzekeren
  • Nieuwbouw
  • Particulieren
  • Bedrijven

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenmakelaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen
Vierakkerstraat 19
6851BB Huissen

+31 (0)26 7112184

Deel deze pagina

Hermsen+Garantiemakelaars+en+Verzekeringen img