Burbach Makelaars

Burbach Makelaars

Bedrijfsonroerendgoed verkopen is geen doe-het-zelf-kwestie. Daar komt meer bij kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, kunt u Burbach Makelaars uw NVM-bedrijfsonroerendgoedmakelaar in de arm nemen. Wij zorgen er verder voor dat u een goede prijs maakt en dat alle juridische aspecten worden meegenomen.
U wilt uw bedrijfsonroerendgoed verkopen? Wilt u uw bedrijfsonroerendgoed voor een bepaalde datum kwijt? Heeft u een ander bedrijfspand nodig? Stelt u bepaalde eisen aan de koper? Allemaal zaken waarvan het goed is om deze vooraf met Burbach Makelaars uw NVM-verkoopmakelaar door te spreken. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kan hij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien. Daarnaast geeft hij aan wat hij allemaal verder voor u kan betekenen.

Welke dienstverlening u ook kiest, Burbach Makelaars behartigt alleen uw belang. Daarbij spreekt u ook samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een bedrijfspand kopen is waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Zo’n beslissing wordt omgeven door allerlei onzekerheden en u heeft waarschijnlijk veel vragen. Burbach Makelaars geeft u antwoord op al uw vragen en geeft u zekerheid en veiligheid bij de aankoop. Wij zijn als geen ander thuis in dit marktsegment. Wij werken volgens de voorwaarden van de NVM. Dat betekent voor u dat wij uitsluitend uw belangen behartigen en niet die van de verkopende partij. Ook bij de verkoop van uw eigen bedrijfspand zullen wij alleen voor u optreden. Kopers die Burbach Makelaars inschakelen kunnen rekenen op een betrouwbare en professionele werkwijze.
U wilt een bedrijfspand aankopen? Wat zijn uw wensen? Bezit u al een bedrijfspand dat nog verkocht moet worden? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Allemaal vragen waar u samen met Burbach Makelaars uw NVM-aankoopmakelaar het antwoord op zult vinden. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar het juiste bedrijfspand een stuk makkelijker.

Burbach Makelaars geeft tijdens een vrijblijvend adviesgesprek aan van welke diensten u gebruik kunt maken. Ook is het mogelijk om bepaalde dingen zelf te doen. Zo komt u samen tot duidelijke afspraken, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. En welke dienstverlening u ook kiest, Burbach Makelaars behartigt alleen uw belang.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenmakelaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Burbach Makelaars
Bevertstraat 2
7481CX Haaksbergen

+31 (0)53 5724800

Links

Website

Deel deze pagina

Burbach+Makelaars img