DAVE Woningtaxaties en Aankoopbegeleiding

Gesloten (vr 08.30 - 17.30)

Toon openingstijden

makelaars - DAVE Woningtaxaties en Aankoopbegeleiding - kaartoverzicht

DAVE Woningtaxaties en Aankoopbegeleiding


DAVE woningtaxaties en aankoopbegeleiding is opgericht op 5 mei 2006 en is een besloten vennootschap (B.V.) Aanvankelijk beschouwden wij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van woningmakelaardij als onze kernactiviteiten. Sinds 1 juni 2011 hebben wij ons echter gespecialiseerd in woningtaxaties en aankoopbegeleiding. Deze onderdelen van het makelaarsvak passen bij uitstek in onze organisatie.

DAVE woningtaxaties en aankoopbegeleiding is een werkmaatschappij van de DansenVanderVegt Groep B.V. en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM. Wij zijn daarmee in staat om u zekerheid op het gebied van kwaliteit en ethiek te bieden. Onze taxateurs zijn allen geregistreerd bij de Stichting Vastgoedcert te Rotterdam. Deze stichting stelt zich ten doel om makelaars en taxateurs o.z. op grond van hun vaktechnische bekwaamheid te certificeren en registreren. Ons werkgebied is Zuidoost Brabant: de steden Eindhoven en Helmond alsmede alle omliggende dorpen.

We heten u van harte welkom op onze website en hopen dat u er vindt wat u zoekt. Schroom bij vragen niet om met ons in contact te treden (u treft al onze relevante gegevens onder het item ‘contact’ in de menubalk hierboven). Misschien is voor u juist nu het moment aangebroken om uw eerste- of vervolgstap te zetten op de woningmarkt. De hypotheekrente is immers relatief laag, de prijzen van woningen zijn aanzienlijk gedaald en de overdrachtsbelasting is verlaagd van 6% naar 2% . We hopen hoe dan ook u spoedig eens van dienst te mogen zijn als taxateur of aankoopmakelaar

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor DAVE Woningtaxaties en Aankoopbegeleiding

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor DAVE Woningtaxaties en Aankoopbegeleiding

  • Aankoopbegeleiding
  • Taxatie

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenmakelaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DAVE Woningtaxaties en Aankoopbegeleiding
Breitnerstraat 12
5611TV Eindhoven

+31 (0)40 8200339

Deel deze pagina

DAVE+Woningtaxaties+en+Aankoopbegeleiding img